Η εταιρία μας Υπηρεσίες Προϊόντα Οικολογία Εταιρικά Νέα Επικοινωνία

Κεντρική
Προεκτύπωση
Εκτύπωση
Βιβλιοδεσία
Συσκευασία
Logistic
Τμήμα Χάρτου
Ποιοτικός Έλεγχος

Η NASMANIA είναι μια από τις πλέον σύγχρονες μονάδες γραφικών τεχνών. Ο τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικός της εξοπλισμός, όπως και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό την καθιστούν μια από τις καλύτερες επιλογές για την παραγωγή οποιουδήποτε εντύπου. Στη NASMANIA θέτουμε ως πρώτο στόχο μας την κατανόηση των αναγκών  των πελατών μας και με γνώμονα αυτές επιδιώκουμε πάντοτε την ικανοποίηση τους αλλά και την βελτιστοποίηση των παραγωγικών μας διαδικασιών. Πιστεύουμε στο ομαδικό πνεύμα για αυτό μέσα από τη συνεργασία μεταξύ των στελεχών μας έχουμε πάντοτε ικανοποιημένους πελάτες, οι οποίοι μας εμπιστεύονται καθώς γνωρίζουν πως ενδιαφερόμαστε ιδιαίτερα για την ποιοτική παραγωγή των εντύπων τους.

Η NASMANIA προσφέρει στους πελάτες μια σειρά από υπηρεσίες, όπως η προεκτύπωση, η εκτύπωση, η βιβλιοδεσία, η συσκευασία, η μεταφορά, το τμήμα χάρτου κλπ.

Θεωρούμε πως η παροχή  επιλογών στους πελάτες μας, μας μετατρέπει σε μια άκρως ανταγωνιστική εταιρία, χωρίς όμως να σημαίνει ότι η ύπαρξη ποικίλων παρεχόμενων υπηρεσιών μειώνει έστω και στο ελάχιστο την ποιότητά τους.

 
 

NASMANIA A.E.B.E. ΘΕΣΗ ΞΕΡΟΠΗΓΑΔΟ / 196 00 ΜΑΝΔΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / Τηλ. +30 210 5557157 / Φαξ +30 210 5558758 / E-mail info@nasmania.gr

Created by Haskou Sofia