Artists


Παναγιώτης Σκανδάλης
(Filosofos mc)

 

Τόπος γέννησης: Κερατσίνι Αττικής
Τόπος διαμονής: Από δω κι από κει…(
Korydallos city, Στου ουρανού τα χώματα κλπ…)
Αγαπημένο ελληνικό γκρουπ:
FF.C.
Αγαπημένο ξένο γκρουπ
:Delinquent Habits, Cypress Hill
Τα πρώτα μου ακόυσματα Χιπ Χοπ ήταν το 1995 και σε ηλικία 11 ετών, χωρίς να καταλαβαίνω και πολλά. Χωρίς επίσης να καταλάβω το πώς έγινε, άρχισα να γράφω τους πρώτους μου στίχους, στην αρχή παραποιώντας ήδη υπάρχοντα κομμάτια, μετά γράφοντα καθαρά δικά μου. Από το 2000 κ μετά θυμάμαι τον εαυτό μου ενεργό μέλος κάποιου συγκροτήματος. Στην αρχή ήταν οι
Spes immortalis Est, μετά οι Σαμιζντάτ, και από το 2004 ως τώρα είναι οι Suspicious Mcs, που είναι και το μακροβιότερο γκρουπ.Μαζί τα προαναφερθέντα συγκροτήματα αλλά και με προσωπικές δουλειές, μετρώ πάνω από 30 ολοκληρωμένα κομμάτια που καλύπτουν ένα χώρο που ξεκινά από το underground χιπ χοπ και φτάνει μέχρι τις χιπ χοπ μπαλάντες.
Άρχισα το χιπ χοπ όταν διαπίστωσα ότι «Η ελπίδα είναι αθάνατη», το συνέχισα γιατί είδα ότι σε αυτή τη σάπια κοινωνία «Υπάρχει Ακόμα Φως» και ότι αξίζει να τεθώ σε «Θέση Μάχης» για να το κατακτήσω. Πλέον με συμπαραστάτη μου τον Χρήστο, παλεύουμε φυλώντας ο ένας τα νώτα του άλλου, να παραμείνουμε στον ιερό χώρο που μας παρέχει το χιπ χοπ και τον οποίο έχουμε ονομάσει «Του Ουρανού τα Χώματα».
Όσοι πιστοί, ακούσετε.
Όσοι εχθροί, προσέλθετε.

 

Χρήστος Νούλας
(Άτρωτος mc)

Ετών 26
Γεννήθηκα στο Χολαργό Αττικής το 1984
Τόπος Διαμονής: Ζωγράφου Αττικής
Η πρώτη επαφή με το HIP HOP πραγματοποιήθηκε το 1995 ακούγοντας ελληνικά ραπ συγκροτήματα όπως ΗΜΙΣΚΟΥΜΠΡΙΑ,TERROR X CREW.FF.C,ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΝΕΚΡΟΙ! Το παιχνίδι για την εύρεση της ρίμας με οδήγησε σε ηλικία 15 ετών στη συγγραφή στίχων!!!! Ένα χρόνο μετά είχα ήδη δημιουργήσει τα πρώτα δικά μου τραγούδια με τίτλους: Ά-πολις, Κάθε αρχή και δύσκολη, Συγκεντρώσου!!!!Με το πέρασμα των χρόνων και πιστεύοντας στην ικανότητά μου να δημιουργώ ρίμα αποφάσισα στα 19 μου να ηχογραφήσω κομμάτια σε στούντιο εγκαταλείποντας το δικό μου ερασιτεχνικό μικρόφωνο!!!!Κάπου εκεί έγινε η γνωριμία με το Παναγιώτη(ΦΙΛΟΣΟΦΟ ΜC) και αποφασίσαμε να ονομάσουμε αυτό το λυρικό δίδυμο SUSPICIOUS MCS!!!!Έκτοτε προχωράμε από κοινού βγάζοντας το πρώτο μας cd με 12 κομμάτια το 2006!!!!!Φτάνουμε στο σήμερα εν έτει 2010 και η ενασχόληση με το ραπ εξακολουθεί να μας μαγεύει....δουλεύοντας τα νέα μας τραγούδια....η συνέχεια στα αυτιά σας ΣΥΝΤΟΜΑ.....!!!!!!

 

  Main  Discography  Artists  Gallery  Videos  News  Contact