Δημιουργείστε κατασκευές για όλες τις ηλικίες

Φθινοπωρινές Κατασκευές

 

Στεφάνι από φθινοπωρινά φύλλα


Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πάρετε το παιδί σας για να απολαύσετε έξω το χρώμα των φύλλων! Τα παιδιά συλλέγουν τα πολύχρωμα φύλλα και στη συνέχεια δημιουργούν μια όμορφη κατασκευή που τους φέρνει κοντά στη φύση!

ΥΛΙΚΑ

• ΝΩΠΑ ΦΥΛΛΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ
• ΧΑΡΤΙΝΟ ΠΙΑΤΟ
• ΡΕΥΣΤΗ ΚΟΛΛΑ
• ΨΑΛΙΔΙ
• ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗ ΚΟΡΔΕΛΑ



1. Ξεκινήστε αυτή τη φθινοπωρινή κατασκευή συλλέγοντας περίπου είκοσι πολύχρωμα φύλλα από δέντρα. Προσπαθήστε να μαζέψετε φρέσκα φύλλα που μόλις έπεσαν από τα δέντρα γιατί είναι πιο εύκολο να τα κολλήσετε.

2. Διπλώστε στη μέση το χάρτινο πιάτο. Με το ψαλίδι κόψτε κατά μήκος από το χείλος του πιάτου και αφήστε περίπου 2 εκατοστά πάχος. (τα μικρά παιδιά ίσως χρειαστούν επιπλέον βοήθεια σ΄ αυτό το σημείο)

 

starting to cut the paper platepaper plate wreath2


3. Συνεχίστε την κατασκευή του στεφανιού κολλώντας κάθε φύλλο στο πιάτο. Να επικαλύπτει ελαφρώς το ένα φύλλο το άλλο. Κάθε σημείο των φύλλων να κοιτάει προς την ίδια κατεύθυνση, με τα στελέχη να δείχνουν προς τα μέσα.


 

adding glueadding on more leaves

three leaves on wreath




4. Στη συνέχεια κόψτε τα κοτσάνια από κάθε φύλλο χρησιμοποιώντας ψαλίδι



 

clipping off stems2autumn leaf wreath 



5. Φτιάξτε μια όμορφη κορδέλα και κολλήστε της πάνω στο στεφάνι.


 

bow

 

Fall leaf wreath




Το φθινοπωρινό σας στεφάνι είναι έτοιμο και μπορείτε τώρα να διακοσμήσετε τους τοίχους της αίθουσας του σχολείου σας ή τους τοίχους του παιδικού σας δωματίου.
 

© Craft4Kids, All Rights Reserved.