Κόβουμε
τα φρούτα μας σε πολύ μικρά κυβάκια.
Στύβουμε
μερικά πορτοκάλια.
Γεμίζουμε τις θήκες του παγωτού με τα φρούτα,
χρησιμοποιώντας ένα κουταλάκι.
Ρίχνουμε
το χυμό πορτοκαλιού (ή όποιον άλλο χυμό έχουμε) μέχρι πάνω.
Τοποθετούμε το ξυλάκι και τα βάζουμε στην κατάψυξη μέχρι να
παγώσουν καλά.
Για να
φάμε το παγωτό μας, το αφήνουμε λίγο σε θερμοκρασία δωματίου
ώστε να ξεκολλήσει από τη θήκη.
Απολαύστε
τα!!! |