Χτυπάμε
τα 150 γραμμ. κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνου σαν γιαούρτι.
Ζεσταίνουμε τα 60 γραμμ. κρέμα γάλακτος μέχρι πριν
βράσουν.
Ζεσταίνουμε το χυμό λεμονιού ή πορτοκαλιού μέχρι πριν
βράσουν.
Κόβουμε
τη σοκολάτα σε μικρά κομματάκια σε ένα μπολ.
Ρίχνουμε
στο μπολ με τη σοκολάτα και τη ζεσταμένη κρέμα γάλακτος, και
ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η σοκολάτα.
Προσθέτουμε το χυμό και ανακατεύουμε μέχρι το μείγμα να
γίνει ομοιογενές.
Προσθέτουμε τη χτυπημένη κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε.
Βάζουμε
το μείγμα στο ψυγείο για δέκα λεπτά.
Βάζουμε
σε ένα ταψί μια στρώση μπισκότα, ρίχνουμε το μείγμα και από
πάνω άλλη μια στρώση μπισκότα.
Αφήνουμε
στο ψυγείο για μια ώρα και μετά κόβουμε τα μπισκότα.
Το
τέλειο κέρασμα!!!
|