Κεντρική Μαγειρική Ζαχαροπλαστική Κρασί Μικρά Μυστικά

Cheesecake

ΥΛΙΚΑ

1,5 πακέτο πτι-μπερ τριμένα στο μούλτι
250 γρ. μαργαρίνη (όχι λιωμένη)
1 τυρί κρέμα(250 γρ)
1 ζαχαρούχο
1 τενεκεδάκι morfat creamy
Μαρμελάδα κεράσι ή τριμμένη κουβερτούρα

 

 

 

 


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάτε σε ένα μπόλ το τυρί, το ζαχαρούχο και την κρέμα.
Βάζετε το μιγμα στο ψυγείο 5’.
Βάζετε σε ένα μεγαλούτσικο ταψί ή τάπερ το μπισκότο,
το ανακατεύετε με τη μαργαρίνη μέχρι να ομοιογενοποιηθούν
και το απλώνετε ομοιόμορφα στον πάτο.
Ρίχνετε την κρέμα απο πάνω και το βάζετε στο ψυγείο.

Όταν παγώσει το βγάζετε από το ψυγείο και απλώνετε τη μαρμελάδα.

 

 

 

 
     

ABOUT US           ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ           HOME

Copyright © 2014 - Οι συνταγές μου All rights Reserved                                 Κατασκευή ιστοσελίδας: Σοφία Παπαλεξανδρή