ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τρίβετε στο μίξερ
τα μπισκότα και στη συνέχεια σε ένα μπολ τα ανακατεύετε με το
τυρί κρέμα μέχρι να ενωθούν καλά.
Πλάθετε με το
μίγμα μικρά μπαλάκια και τα βάζετε για 10 λεπτά στο ψυγείο να
παγώσουν.
Σε μπεν μαρί
λιώνετε την κουβερτούρα ανακατεύοντας συνεχώς. Αφού λιώσει η
κουβερτούρα την αφήνετε να κρυώσει για λίγα λεπτά.
Τρίβετε στο μίξερ
τα φουντούκια. Στη συνέχεια βουτάτε πρώτα τα σοκολατάκια στη
λιωμένη κουβερτούρα και μετά στο τριμμένο φουντούκι.
Τα αφήνετε για
λίγη ώρα στο ψυγείο να κρυώσουν και είναι έτοιμα.