Πώς να τις καλέσετε

 

 

 

 

Κεντρική
Νύμφες του Νερού
Νεράϊδες των Λουλουδιών
Αγγελικές Νεράιδες
Πώς να τις καλέσετε
Αγαπημένα Φυτά

                  

            Από τη στιγμή που θα καταλάβετε ότι έχει έρθει να επισκεφθεί το σπίτι σας κάποια νεράιδα, περιμένετε για κάνα δύο μέρες για να σιγουρευτείτε ότι είναι φιλική. Στη συνέχεια ακολουθήστε τα παρακάτω:

bulletΠροσπαθήστε να καλλιεργήσετε μια αίσθηση δέους, σεβασμού και μια διάθεση για διασκέδαση, γιατί αυτές είναι οι καταστάσεις που εκτιμούν οι νεράιδες.
bulletΦτιάξτε μια νεραϊδοσπηλιά από πέτρες και κρυστάλλους. Χρησιμοποιήστε απαραίτητα αμέθυστο, χαλαζία και aqua marine.
bulletΟι νεράιδες είναι πολύ ευαίσθητα πλάσματα γι' αυτό προσέξτε να μην απευθύνεστε άμεσα στο πρόσωπό τους, γιατί θα τις προσβάλετε. Δεν τους αρέσει να τις αποκαλούν νεράιδες. Χρησιμοποιήστε τις εκφράσεις αγαθά πλάσματα, ευγενείς και πάντα στο τρίτο πρόσωπο.
bulletΑπό τα πιο αγαπημένα τους φαγητά είναι το φρέσκο ψωμί και το τυρί, ενώ έχουν και ιδιαίτερη αδυναμία στο γάλα και τα λεπτά κέικ.
bullet

Φυτέψτε στον κήπο ή στο μπαλκόνι σας μερικά από τα αγαπημένα τους λουλούδια.                                                                  Αγαπημένα Φυτά  

bullet

Να διατηρείται το σπίτι σας συγυρισμένο-οι νεράιδες απεχθάνονται την ακαταστασία.

    Συνταγή για νεράιδες

  Για την παρασκευή του νεραίδένιου κέικ που ακολουθεί είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσετε βιολογικά και ακατέργαστα υλικά.

 250γρ. βούτυρο μαλακό

 250γρ. ζάχαρη καστανή

2 αυγά

100γρ. χυμό πορτοκάλι

100γρ. γάλα

2 βανίλιες

250γρ. αλεύρι

Εκτέλεση

 Όλα τα υλικά πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Ανακατεύουμε διαδοχικά όλα τα υλικά ενώ πρέπει ταυτόχρονα να τραγουδάτε. Αφού ενοποιηθούν τα βάζετε σε μια φόρμα για κέικ και το ψήνετε στους 180 βαθμούς για μια ώρα περίπου. Όταν το βγάλουμε από τον φούρνο το πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.

 

                                                                                              Καλή επιτυχία