Home Τμήματα Φιλοσοφία Επικοινωνία

Τμήματα


Το Pilates μας βοηθά να μάθουμε το σώμα μας και πως αυτό λειτουργεί, έτσι αντιλαμβανόμαστε τα μηνύματα που μας δίνει, ώστε να αποφύγουμε μελλοντικά προβλήματα. Όλοι οι μυς του σώματος τονώνονται δυναμώνουν και αναπτύσσεται η ελαστικότητά τους, χωρίς να διογκώνονται και να αποκτούν μία εικόνα “φουσκώματος. Το πρόγραμμα εκπαίδευσης καλύπτει όλο τον εξοπλισμό, τα όργανα και τις ασκήσεις της μεθόδου Pilates. Από το πιο γνωστό matwork και reformer έως τις λιγότερο γνωστές ασκήσεις στο Foot Corrector και στο Breath-a-cizer, το πρόγραμμα περιλαμβάνει όλα όσα δημιούργησε ο Joseph Pilates.”.  

Βοηθά στη σωστή και αβλαβή στήριξη του σώματος, δυναμώνοντας το κέντρο του και τη πηγή της δύναμής μας. Το σώμα γίνεται πιο ευλύγιστο και μαθαίνει να κινείται με οικονομία ενέργειας.

Δυναμώνουν και σμιλεύονται η κοιλιά και οι γλουτοί, ενώ η σπονδυλική στήλη ευθυγραμμίζεται. Το σώμα επαναπροσδιορίζει μόνο του τη σωστή στάση του. Αποφορτίζονται τα άκρα, έτσι αισθανόμαστε ανάλαφροι ξεκούραστοι, γεμάτοι ενέργεια για περισσότερο χρόνο. Χαρίζει αίσθηση ευεξίας και βαθειάς αναζωογόνησης, ενώ το άγχος χάνει τη θέση που είχε στη ζωή μας.
Υπάρχουν τμήματα για να καλυφθούν όλα τα  επίπεδα και οι ανάγκες πελατών μας (τμήματα προ-αρχαρίων έως και επαγγελματικά τμήματα)

 


 

           


Maria Ioulia Eden