Σε ένα
μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη με το βούτυρο.
Προσθέτουμε τη βανίλια, το γάλα, και τα κομματάκια
σοκολάτας.
Ρίχνουμε
το baking powder στο αλεύρι,
προσθέτουμε το αλεύρι σιγά-σιγά στο μπολ με τα υπόλοιπα
υλικά και ανακατεύουμε καλά.
Αν η
ζύμη είναι λίγο νερουλή, προσθέτουμε λίγο αλεύρι ακόμη.
Προθερμαίνουμε το φούρνο.
Βάζουμε
σε ένα ταψί λαδόκολλα.
Ρίχνουμε
κουταλιές μεγάλες από τη ζύμη μας στο ταψί, αφήνοντας χώρο
ανάμεσά τους.
Βρέχουμε
λίγο τα δάχτυλά μας και στρώνουμε την επιφάνεια των
μπισκότων.
Ψήνουμε
τα μπισκότα στους 180 βαθμούς για 15' και στους 150 βαθμούς
για άλλα 10'.
Μπορείτε να τα βουτάτε σε γάλα καθώς τα τρώτε!!!
|