Υπηρεσίες HR
Βιογραφικό
Επιμόρφωση
Τελευταία Νέα
Συνέντευξη

 

 

 

 

Οι πιέσεις που αντιμετωπίζουν , σήμερα , οι επιχειρήσεις λειτουργώντας σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον , δημιουργούν ένα σύνολο προκλήσεων και ευκαιριών.

Προκλήσεις για την ενίσχυση των απαιτούμενων αλλαγών με στόχο την αποτελεσματικότητα και οργανωτική αποδοτικότητα της επιχείρησης. Ενώ ευκαιρίες αναδύονται από τη νέα πραγματικότητα μέσα από τις οποίες ο ρόλος του ανθρώπινου δυναμικού αποκτά ιδιαίτερη σημασία.

Οι υπηρεσίες λοιπόν του ανθρώπινου δυναμικού είναι ιδιαίτερα βοηθητικές και καθοριστικής σημασίας για την βελτίωση και ανάπτυξη μιας επιχείρησης. Όταν αναφερόμαστε στις υπηρεσίες του ανθρώπινου δυναμικού εννοούμε:

  • Εύρεση και Επιλογή μόνιμου & προσωρινού προσωπικού , υπάρχουν εταιρείες παροχής υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού  στις οποίες μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα προκειμένου να σας καλέσει κάποιος σύμβουλος HR για συνέντευξη, συνήθως θα πρέπει να ταιριάζει το προφίλ σας στη θέση απασχόλησης που έχετε κάνει αίτηση.

 

  • Προγράμματα Επαγγελματικής Μετάβασης&Στήριξης (outplacement) , πρόκειται για προγράμματα επανατοποθέτησης προσωπικού και διαχείρισης επαγγελματικής μεταβίβασης σε εταιρείες οι οποίες πρέπει να αναδιοργανωθούν .Τα προγράμματα αυτά παρέχουν :
  1. καθοδήγηση στελεχών στην κοινοποίηση της λήξης συνεργασίας
  2. Συμβουλευτική εργαζομένων σε περίπτωση εθελούσιας εξόδου
  3. Επανατοποθέτηση προσωπικού Περισσότερα

 

 

  •  Πρόσληψη και Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού , η εταιρεία  προσλαμβάνει με συμβάσεις ορισμένου ή αορίστου χρόνου και διαχειρίζεται του εργαζομένους που απαιτούνται για να καλύψουν τρέχουσες ανάγκες της εταιρείας. Περισσότερα

 

 

  • Υποστήριξη επιλογής ανθρώπινου δυναμικού, οι εταιρείες παροχής ανθρώπινου δυναμικού συνεργάζονται με το τμήμα προσωπικού της εταιρείας- πελάτη στη διαδικασία επιλογής προσωπικού ώστε να βοηθήσουν σε τομείς όπως η δημοσίευση αγγελιών, η συλλογή & αξιολόγηση βιογραφικών καθώς και υποψηφίων.

 

 

 

  • Διαχείριση Μισθοδοσίας , οι εταιρείες παροχής ανθρώπινου δυναμικού αναλαμβάνουν να εκτελέσουν μέρος ή το σύνολο των διαδικασιών μισθοδοσίας της εταιρείας- πελάτη, αξιοποιώντας τις γνώσεις και την εμπειρία τους σε θέματα μισθοδοσίας , γνωρίζοντας παράλληλα την ελληνική αγορά εργασίας και τη νομοθεσία.