ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

 

 

ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ

Home ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Φίλες και φίλοι,

Σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα του Γραφείου Εκπαίδευσης του Γενικού Νοσοκομείου, που ανήκει στον υγειονομικό κόσμο και εξίσου σε εσάς τους πολίτες και επιθυμώ να αναπτυχθεί μεταξύ μας ένας διαρκής και πάνω απ’ όλα ειλικρινής και ανθρώπινος διάλογος.

Η Υγεία βρίσκεται στην καρδιά του κοινωνικού κράτους και ταυτόχρονα είναι κρίσιμος παράγοντας αναπτυξιακός, που αφορά την κοινωνική και περιφερειακή συνοχή του τόπου μας. Εξάλλου η υγεία του πολίτη είναι ένα δημόσιο αγαθό που δεν επιδέχεται εκπτώσεις και πρώτα από όλα η πολιτεία πρέπει να είναι ο εγγυητής στην παροχή νοσοκομειακής περίθαλψης υψηλών προδιαγραφών.

Σκοπός του Νοσοκομείου μας είναι η παροχή ολοένα καλύτερων και πληρέστερων υπηρεσιών για την προάσπιση της υγείας των ασθενών, με γνώμονα το σεβασμό στις ανάγκες και επιθυμίες τους, αλλά και στις ανάγκες των συνοδών τους ή και των επισκεπτών του Νοσοκομείου.

Σκοπός του Γραφείου Εκπαίδευσης είναι η παροχή υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης και εξειδίκευσης στους επαγγελματίες υγείας της χώρας μας.

Αυτόν τον σκοπό προσπαθούμε να υπηρετήσουμε,  διαπνεόμενοι από τις βασικές αρχές της διαφάνειας, της δημιουργίας και της δικαιοσύνης, με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και μόνον αυτό.

Σε αυτή την προσπάθεια σας καλώ να δώσουμε μαζί τον αγώνα. Να είμαστε σύμμαχοι και συνεργάτες. Για τη ζωή του καθένα μας, για όλους μας, για τον όμορφο τόπο μας.