ΚΕΝΤΡΙΚΗΤΙ ΕΙΝΑΙΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

 

 

 

 

  Social Networking

 

 

 

 

 

                                     

  Media Sharing

 

 

 

  Social Bookmarking

                              

 

 

 

                                  

 


       
Google+

 

Πρόκειται για το ολοκαίνουριο social network που ανήκει εξ’ ολοκλήρου στην Google. Λειτουργεί εδώ και λίγους μήνες. Το Google+ είναι διαθέσιμο για κάθε συσκευή που φέρει λογισμικό android ενώ, στο apple app store θα το βρούμε σύντομα.

Τι μπορεί να κάνει το Google plus; Κατ’ αρχήν ο χρήστης-μέλος μπορεί να χωρίσει τους φίλους του σε ομάδες με δικά του κριτήρια, αυτές οι ομάδες στο Google plus απεικονίζονται σαν κύκλοι. Αυτό βοηθάει στο να μεταφέρουμε συγκεκριμένες πληροφορίες σε συγκεκριμένα άτομα και όχι παντού.

Η άμεση συνομιλία (chat) βελτιώνεται σημαντικά μέσα από το Google+. Εξ΄ αρχής ο κάθε χρήστης θα μπορεί να συνομιλεί με παραπάνω από ένα άτομα ταυτόχρονα και μάλιστα μέσω βιντεοκλήσης. Η εντολή που θα πρέπει να επιλέξει κάποιος για να μπει σε μία συζήτηση θα λέγεται: «join this hangout».  Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, σημαντικό χαρακτηριστικό του Google+ που μάλιστα το διαφοροποιεί, είναι η κατατομή των φίλων σε ομάδες. Αυτό προσφέρει την δυνατότητα να γίνεται chat μεταξύ των ατόμων που ανήκουν στην ίδια ομάδα ταυτόχρονα.

Το σημείο από το οποίο θα αρχίζει το Google plus θα είναι αυτό που έκανε πασίγνωστο το site της Google, η μπάρα αναζήτησης. Το καινούριο αυτό social network θα παρουσιάζει σαν προτεινόμενους φίλους άτομα που ψάχνουν παρόμοια πράγματα. Τέλος, μέσω της εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα, οι χρήστες θα έχουν την δυνατότητα να ανεβάζουν φωτογραφίες και βίντεο. Αξιόλογη βελτίωση σε αυτό το σημείο, είναι η δυνατότητα προσδιορισμού της τοποθεσίας όπου έγινε η λήψη της φωτογραφίας ή βίντεο.


Link : https://plus.google.com