ΚΕΝΤΡΙΚΗΤΙ ΕΙΝΑΙΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

 

 

 

 

  Social Networking

 

 

 

 

 

                                     

  Media Sharing

 

 

 

  Social Bookmarking

                              

 

 

 

                                  

 


      
Myspace

 

Το Myspace είναι μια από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες στον κόσμο. Ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2003. Ξεκινώντας με το σύνθημα "a place for friends" (ένα μέρος για φίλους), γρήγορα καθιερώθηκε στην πιο γνωστή και μεγαλύτερη διαδικτυακή πλατφόρμα εκείνης της εποχής.

Κύριο σημείο εστίασης του MySpace είναι στο χώρο της μουσικής. Διαφορετικές ζώνες για την πλατφόρμα για να επικοινωνούν μεταξύ τους και να δημοσιεύσουν τη μουσική τους. Μερικοί προσφέρουν την μουσική τους για download. Υπό τον τίτλο "Video Music of the week" παρουσιάζονται τρέχουσες επιτυχίες. Σχεδόν όλα τα είδη μουσικής, όπως techno, punk, metal, jazz και folk εκπροσωπούνται στο MySpace.

Μέσω των διαφόρων φορουμ μπορεί κανείς να βρει ποικιλία ενδιαφερόντων. Τα παραδείγματα είναι  «Υπολογιστές και Τεχνολογία», «μόδας», «Μουσική», ταξίδια και διακοπές »,« Αθλητισμός »,« Παιχνίδια »ή« επιστήμη ». Εδώ τα μέλη του MySpace μπορούν να διαβάσουν τα διάφορα θέματα και να ανταλλάξουν ιδέες με άλλα μέλη.

Με μια τέτοια τεράστια πλατφόρμα, υπάρχουν και οι επικριτές. Τρωτά σημεία και ψεύτικο προφίλ των διασημοτήτων είναι μόνο μερικά από τα μειονεκτήματα αυτής της πλατφόρμας. Το MySpace, επίσης, έχει χρησιμοποιηθεί για τη διανομή  αυτόκλητων διαφημιστικών. Όλα τα παραπάνω, μαζί με τον μεγάλο ανταγωνισμό που υπάρχει (κυρίως από Facebook), έχουν οδηγήσει το myspace σε μια καθοδική πορεία που δεν έχει σταματημό.

 

Link : www.myspace.com