ΚΕΝΤΡΙΚΗΤΙ ΕΙΝΑΙΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

 

 

 

 

  Social Networking

 

 

 

 

 

                                     

  Media Sharing

 

 

 

  Social Bookmarking

                              

 

 

 

                                  

 


       
Digg


To Digg είναι ένας ιστότοπος με υπηρεσίες κοινωνικής σελιδοσήμανσης (social bookmarking) ειδήσεων, βασισμένες στην λειτουργία κοινότητας, που επιτρέπει σε ανθρώπους να μοιράζονται άρθρα και δημοσιεύσεις που έχουν ανακαλύψει στο ίντερνετ και είναι ενδιαφέροντα για τους ίδιους. Επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται οτιδήποτε θέλουν, όπως νέα, προηχογραφημένες εκπομπές (podcasts) ή βίντεο κλπ.

Οι καταχωρίσεις λαμβάνουν ψήφο από τους χρήστες και αν συγκεντρώσουν πολλές ψήφους, κερδίζουν προβολή και δημοσιότητα. Πιο συγκεκριμένα οι ιστορίες υποβάλλονται και ψηφίζονται από ό λα τα μέλη της κοινότητας και αν μια ιστορία γίνει αρκετά δημοφιλής προωθείται στην αρχική σελίδα, με αποτέλεσμα ο συγκραφέας της να αποκτά δημοσιότητα και να αυξάνεται ο αριθμός επισκεπτών blogs και websites που συνδέονται με αυτή τη δημοσίευση.


Επίσης επιτρέπει τη δημοσίευση συνδέσμων (links) σε άρθρα, ή προηχογραφημένες εκπομπές (podcasts) που αρέσουν ή τα θεωρούνται χρήσιμα απ’ τους χρήστες σε μια
διαμοιρασμένη ιστοσελίδα που είναι ορατή σε όλους τους χρήστες του παγκόσμιου ιστού. Ακόμη, αφού υποβληθεί ένα αντικείμενο, οι άλλοι χρήστες μπορούν να το σχολιάσουν, να το αποστείλουν με email σε φίλους τους, ή να το προσθέσουν στα προσωπικά τους blogs.

 

Link : www.digg.com